Produktinfo

Tryk På Skolen er en lokalt forankret virksomhed, beliggende i Frederikshavn i Nordjylland.

Vi udvikler selv vores designs og ofte kommer et nyt produkt til på baggrund af et ønske fra vores kunder.

På denne måde sikrer vi os, at vores designs rammer ind i lige præcis det behov I har.

Vi bruger lokale leverandører gennem hele processen. Gennem produktionsprocessen sikrer vi dig, at dit produkt bliver håndteret med omtanke og vi har check på at kvaliteten og designet er i orden.

Læs vores handelsbetingelser her

Gulvfolie med slidstærkt laminat

• Mærket er Avery Dennison gulvfolie.
  • Folien er brandhæmmende.
  • Hvid blank 100my folie med grå aftagelig akrylklæber.
  • Nem at monterer på plane overflader.
  • Klæberen har op til 3 års holdbarhed – det betyder dog ikke den ikke kan holde længere! Se nedenstående forskrifter.
  • Laminaten er godkendt i sportshaller (R10), hvor den er testet i 6 måneder med jævnlig gangtrafik.

Forlæng levetiden ved at følge disse simple forskrifter:

• Gør området skofrit og mindsk mængden af snavs så meget som muligt.
  • Undgå store vaskemaskiner.
  • Inddrag eleverne i processen, så de ved de skal passe på folien.

Wallstickers: Dør-, væg- og vinduesfolie

Flot hvid Polymerisk 5-7 års folie med klar permanent klæber. Har en meget hvid blank overflade, som gengiver lyse farver og kraftige kontraster rigtig godt. Til planer flader og mindre kurver.

Har stærk solvent klæber med op til 5 års holdbarhed.

Magnetisk folie

Hvid mat 600my magnetfolie med sort bagside.

Max bredde 90 cm.

Klistermærke

Blank 100my folie med klar permanent klæber. Velegnet til korttids budskaber og mellemlange opgaver indendørs og udendørs.

Klæberen har op til 3 års holdbarhed.

Akustikløsninger på lydplader

Når du både ønsker at stimulere læringsmiljøet og forbedre lydmiljøet.Vælg vores design eller skab dit eget.

Vores akustisk flex ramme er fremstillet af en 60 mm aluminiumsramme, hvori der er isat en kerne af 40 mm akustikplade (mineraluld). I aluminiumsrammen, er der på begge sider fastgjort en printet tekstil, som tillader luften (lyden) at passere ind til den akustiske kerne. Løsning har to anvendelsesmuligheder, hvor du kan vælge den væghængt eller som skillevæg. Det unikke ved dette produkt er at designet kan skiftes ud og erstattes med et nyt. En akustikløsning, der bliver ved med at skabe høj værdi både grafisk og lydmæssigt.

Akustik flex ramme findes i størrelserne:

Væghængt: 50x50 cm, 60x60 cm, 70x70 cm, 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm og 120x120 cm.

Skærmvæg: 150x90 cm, 180x90 cm, 200x90 cm, 220x90 cm.

Produktet har mange anvendelsesmuligheder og vi anbefaler man tager kontakt til os for at høre om de mange løsninger.

Yderligere info findes her.

Whiteboard laminat

Kraftig klar whiteboard-laminat. Kan også bruges som antigrafitti-film. Kan rengøres med svamp, whiteboard rens, surface cleaner eller grafitti rens. Har klæber der i starten er low tack så laminat kan repositioneres, men bliver kraftig permanent efter 2 døgn. Kan forvandle mange overflader til whiteboard. Tåler også kemikalier. Holdbarhed indendørs 5 år og udendørs op til 3 år.

Tæppefliser

Gulvtæppet er ikke velegnet som fast inventar. Det ses som et supplement til undervisningen, som kan aktivere og motivere elevernes læring. Gulvtæppet tager man frem når det skal bruges og pakker det væk igen efter aktiviteten.

Max bredde 130 cm.

Plakater

Vores plakater er af højeste kvalitet og vores design printes på 200 g papir.

Alle vores produkter bliver printet af lokale leverandører.

Vores produkter bliver pakket forsvarligt ind så de kan holde til fragten. Vi sørger for at genbruge så mange materialer som muligt. Derfor vil du kunne se der er brugt genbrugsplastik og kasser fra tidligere leverancer.

Vi anbefaler at produkterne pakkes ud og påsættes hurtigt efter levering, så der ikke kommer "folder" i folien. Disse kan dog nemt trækkes ud inden påføring med en skraber.

Monteringsvejledning

For det bedste resultat monteres folien på et plant emne, såsom linoleum, vindue, dør eller plan væg. Der bør undgås emner med ujævnheder (fliser, mursten, tapet m.m.), da dette påvirker klæberens holdbarhed.

Sørg for at emnet, som folien skal påsættes, er helt rent. Snavs og skidt forringer klæberens holdbarhed og kan i værste tilfælde ødelægge folien.

Lav en blanding med 1 liter vand, 6 dråber sulfo og en lille sjat sprit. Blandingen kan blandt andet laves i en forstøver eller skål. Spray vand ud på emnet folien skal monteres på – med vand er det lettere at undgå luftlommer. Folien kan løftets igen et par gange hvis der opstår luftlommer under montering.

Vær opmærksom på om overfladen suger væske (linoleum) før du vælger at bruge vand i monteringen. Gør den det, monteres uden væske eller begrænset mængde.

Sæt evt. malertape rundt langs folie, så folien ikke skrider under påsætning.

Bemærk om der er opstået lufthuller mellem folien og bagsiden under fragt. Brug den vedlagte skraber til at fjerne disse, før monteringen.

Afmonter papiret på bagsiden af folien og monter herefter folien på emnet stille og roligt med den vedlagte skraber. Begynd evt. med et hjørne, kant eller halvdelen af folien og afmonter papiret gradvist ved at fjerne plastikken bagpå.

Brug den vedlagte skraber til at montere folien og skrabe lufthuller og vand væk mellem folien og emnet. VIGTIGT! Vandet skal skrabes helt væk ellers danner der sig “vandlommer” mellem emnet og folien. Lad klæberen tørre ca. 24 timer.

Skulle der opstå luftlommer kan disse punkteres med en meget tynd nål, hvorefter folien kan klæbes på underlaget.

Folien kan vaskes i alm. vand og sæbe. Undgå dog store vaskemaskiner for bedste

resultat og lang holdbarhed.

Tryk På Skolen - Vi støtter skoler og daginstitutioner i udviklingen af det fysiske læringsmiljø. Vi skaber visuelle designs på både gulv, vægge, tæpper, lydplader og meget meget mere.

TRYK PÅ SKOLEN

H.C Ørsteds Vej 17A