Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondatapolitik for virksomheden Tryk På Skolen

Tryk På Skolen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som kunde gør brug af Tryk På Skolens navn og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Tryk På Skolens behandling af dine personoplysninger. Tryk På Skolen behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 

​Hvornår indsamler og anvender Tryk På Skolen dine personoplysninger

Tryk På Skolen indsamler oplysninger om dig, når du indgår en aftale om at godkendte billeder, må bruges til markedsføring i brochurer, reklamer, artikler og på de sociale medier.

 

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har indvilget i det ved at underskrive dette dokument.

 

Hvornår videregiver Tryk På Skolen dine personoplysninger

Tryk På Skolen videregiver ikke dine personoplysninger og bruger og opbevarer dem kun for at kunne gennemføre salg og levering af dine varer.

 

Hvordan beskytter Tryk På Skolen dine personoplysninger

Tryk På Skolen har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Tryk På Skolens sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Tryk På Skolen kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Tryk På Skolens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Tryk På Skolen behandler om dig, kan du rette henvendelse til Tryk På Skolens emailadresse, info@trykpaaskolen, eller telefonnummer 42 74 94 54.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Tryk På Skolen behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Tryk På Skolen om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

 

Hvor længe opbevarer Tryk På Skolen dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Tryk På Skolen gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

 

Hvad sker der, når Tryk På Skolen ændrer denne persondatapolitik

Tryk På Skolen opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Tryk På Skolen løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. 

Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Tryk På Skolen på info@trykpaaskolen.dk.​

 

Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

 

TRYK PÅ SKOLEN

H.C Ørsteds Vej 17A

9900 Frederikshavn

info@trykpaaskolen.dk

42 74 94 54