Om Tryk På Skolen

Vi sætter tryk på mere end bare de fysiske rammer

Tryk På Skolen er drives af engagerede folk med en erhvervsfaglig baggrund indenfor læring og pædagogik

Vi ser os selv, som mere end blot en design virksomhed. Det er vores mission om at skabe bedre læringsmiljøer for børn og unge, som har skabt fundamentet for Tryk På Skolens produkter og ydelser.


Med afsæt i vores faglige baggrund og uddannelse, tilbyder vi professionel rådgivning i forhold til udvikling af jeres læringsmiljøer. 

Vores mission er at understøtte jeres udvikling af læringsmiljøet, så det skaber høj værdi for jeres børns læring og trivsel.


Vi tilpasser os jer

Vores designs skal skabe høj værdi for jeres børn. Det koster derfor ikke ekstra at ændre farver og størrelser på vores standardvarer.


Vi skaber unikke produkter

Unikke børn kræver unikke produkter. Vores dygtige tegnere sidder klar til at løfte opgaven.


Vi hjælper jer i gang med den større udviklingsproces 

Vores uddannede forandringsagenter finder vejen sammen med jer. 

Få professionel rådgivning

 

Går I med et ønske om at sætte gang i en større udviklingsproces, hvor I går i dybden med hvilken værdi I ønsker jeres rammer skal tilføre eleverens læring og trivsel? Så kommer vi gerne ud til en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

 

  • Vores udviklingsprocesser er kendetegnet ved at være baseret på problemløsende aktiviteter, hvor der er høj grad af deltager involvering.
  • Legende og kreative elementer er væsentlige dele i vores processer, da vi er af den opfattelse af når man skal nytænke og innovere så skal man gøre det i et positivt og stimulerende læringsmiljø.
  • Vi er fagligt uddannede indenfor læring og pædagogik
  • Vi har stor erfaring med og viden om læring og forandringsprocesser.
  • Vi har modet til at udfordre jeres vaner og rutiner samt skabe vejen til nye.
  • Vi inspirerer, forstyrrer og redefinerer jeres måde at tænke på, så vi sammen kommer derhen, hvor det skaber maksimal værdi for organisationen, medarbejderne og brugerne.