Om Tryk På Skolen

Trustpilot

Bedøm vores service og produkter

OM OS

Vi sætter tryk på mere end bare det fysiske

Tryk På Skolen er mere end blot en design virksomhed. Med afsæt i vores faglige baggrund og uddannelse, tilbyder vi også rådgivning i forhold til udvikling af jeres læringsmiljøer.

Vores mission er at understøtte jeres udvikling af læringsmiljøet, så det skaber høj værdi for jeres børns læring og trivsel.

Vi tilpasser os jer

Det koster fx ikke ekstra at ændre farver og størrelser på vores standardvarer.

Vi skaber unikke produkter

Vores dygtige tegnere sidder klar til at løfte opgaven.

Vi hjælper jer i gang med den større udviklingsproces

Vores uddannede forandringsagenter finder vejen med jer.

Så tøv ikke med at kontakte os!

Vi er her for at hjælpe

Går I med et ønske om at sætte gang i en større udviklingsproces, hvor I går i dybden med hvilken værdi I ønsker jeres rammer skal tilføre eleverens læring og trivsel? Så kommer vi gerne ud til en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

• Vores udviklingsprocesser er kendetegnet ved at være baseret på problemløsende aktiviteter, hvor der er høj grad af deltager involvering.
  • Legende og kreative elementer er væsentlige dele i vores processer, da vi er af den opfattelse af når man skal nytænke og innovere så skal man gøre det i et positivt og stimulerende læringsmiljø.
  • Vi er fagligt uddannede indenfor læring og pædagogik
  • Vi har stor erfaring med og viden om læring og forandringsprocesser.
  • Vi har modet til at udfordre jeres vaner og rutiner samt skabe vejen til nye.
  • Vi inspirerer, forstyrrer og redefinerer jeres måde at tænke på, så vi sammen kommer derhen, hvor det skaber maksimal værdi for organisationen, medarbejderne og brugerne.
Sæt tingene i (børne)perspektiv - Uddan jeres elever til at blive certified SPACE RANGERS.  Vi tager eleverne med på en rumrejse, hvor vi klæder dem på til at blive forandringsagenter og mega kloge på, hvordan I sammen kan videreudvikle jeres fysiske læringsmiljø.