Montering

Montering

Som udgangspunkt monterer Tryk På Skolen ikke vores designs. Det er for at du har mulighed for at vurdere, om I selv har de nødvendige kompetencer til at udføre monteringen, og derfor sikre dig, at du ikke betaler for en ydelse du ikke har behov for. 

Har I behov for hjælp til at montere så kontakt os for et uforpligtende monteringstilbud.

Vejledning

For det bedste resultat monteres folien på et plant emne, såsom linoleum, vindue, dør eller plan væg. Der bør undgås emner med ujævnheder (fliser, mursten, tapet m.m.), da dette påvirker klæberens holdbarhed.

Sørg for at emnet, som folien skal påsættes, er helt rent. Snavs og skidt forringer klæberens holdbarhed og kan i værste tilfælde ødelægge folien.

 

Lav en blanding med 1 liter vand, 6 dråber sulfo og en lille sjat sprit. Blandingen kan blandt andet laves i en forstøver eller skål. Spray vand ud på emnet folien skal monteres på – med vand er det lettere at undgå luftlommer. Folien kan løftets igen et par gange hvis der opstår luftlommer under montering.

Vær opmærksom på om overfladen suger væske (linoleum) før du vælger at bruge vand i monteringen. Gør den det, monteres uden væske eller begrænset mængde.

 

Sæt evt. malertape rundt langs folie, så folien ikke skrider under påsætning.

Bemærk om der er opstået lufthuller mellem folien og bagsiden under fragt. Brug den vedlagte skraber til at fjerne disse, før monteringen.

Afmonter papiret på bagsiden af folien og monter herefter folien på emnet stille og roligt med den vedlagte skraber. Begynd evt. med et hjørne, kant eller halvdelen af folien og afmonter papiret gradvist ved at fjerne plastikken bagpå.

 

Brug den vedlagte skraber til at montere folien og skrabe lufthuller og vand væk mellem folien og emnet. VIGTIGT! Vandet skal skrabes helt væk ellers danner der sig “vandlommer” mellem emnet og folien. Lad klæberen tørre ca. 24 timer.

 

Skulle der opstå luftlommer kan disse punkteres med en meget tynd nål, hvorefter folien kan klæbes på underlaget.

 

Folien kan vaskes i alm. vand og sæbe. Undgå dog store vaskemaskiner for bedste

resultat og lang holdbarhed.

Kontakt os

TRYK PÅ SKOLEN

H.C Ørsteds Vej 17A

9900 Frederikshavn

42 74 94 54

info@trykpaaskolen.dk

CVR nummer: 38687956