Læring og viden

Find svarerne her

skabe mening i det daglige arbejde med at løse kerneopgaven, på en måde så medarbejderne trives og udvikler sig?”.
Tælletavle. Aktiv læring i matematikundervisningen. Leveres på gulvfolie med slidstærkt laminat.
Tabel rækker. Aktiv læring i matematikundervisningen. Leveres på gulvfolie med slidstærkt laminat.
Whiteboardlaminat. Sæt læringen fri.
Hinkeloppen. Aktiv læring og motorisk udvikling. Leveres på gulvfolie med slidstærkt laminat.
Motorikbane. Aktiv læring og motorisk udvikling. Leveres på gulvfolie med slidstærkt laminat.
Akustikplader. Visuel læring. Leveres væghængt eller som skillevæg. Designet kan skiftes ud efter behov.

Det jeg hører - glemmer jeg

Det jeg ser - husker jeg

Det jeg gør - forstår jeg

Visuel læring er en læringsstil, hvor eleven bedre forstår og opnår læring ved at ideer, ord og emner er associeret med billeder.

Forskningen fortæller os, at størstedelen af elever i en almindelig klasse har behov for at se læringsstoffet for at kunne lære det.

Fysisk så er hjernens opgave hovedsageligt at omsætte billeder vi ser - området der omsætter ord er faktisk ret lille i forhold til “billedprocessoren”.

TRYK PÅ SKOLEN

H.C Ørsteds Vej 17A