Kontakt

Kontakt os

EMAIL:

info@trykpaaskolen.dk

 

ADRESSE:

Pilekrogen 12

9900 Frederikshavn

 

TELEFON:

42 74 94 54

Følg os

 

Vi sætter tryk på mere end bare det fysiske

Tryk På Skolen er mere end blot en design virksomhed. Med afsæt i vores faglige baggrund og uddannelse, tilbyder vi også rådgivning i forhold til udvikling af jeres læringsmiljøer.

 

Vores mission er at understøtte jeres udvikling af læringsmiljøet, så det skaber høj værdi for jeres børns læring og trivsel.

Vi er her for at hjælpe

 

Går I med et ønske om at sætte gang i en større udviklingsproces, hvor I går i dybden med hvilken værdi I ønsker jeres rammer skal tilføre eleverens læring og trivsel? Så kommer vi gerne ud til en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

 

  • Vores udviklingsprocesser er kendetegnet ved at være baseret på problemløsende aktiviteter, hvor der er høj grad af deltager involvering.
  • Legende og kreative elementer er væsentlige dele i vores processer, da vi er af den opfattelse af når man skal nytænke og innovere så skal man gøre det i et positivt og stimulerende læringsmiljø.
  • Vi er fagligt uddannede indenfor læring og pædagogik
  • Vi har stor erfaring med og viden om læring og forandringsprocesser.
  • Vi har modet til at udfordre jeres vaner og rutiner samt skabe vejen til nye.
  • Vi inspirerer, forstyrrer og redefinerer jeres måde at tænke på, så vi sammen kommer derhen, hvor det skaber maksimal værdi for organisationen, medarbejderne og brugerne.
Sæt tingene i (børne)perspektiv - Uddan jeres elever til at blive certified SPACE RANGERS.  Vi tager eleverne med på en rumrejse, hvor vi klæder dem på til at blive forandringsagenter og mega kloge på, hvordan I sammen kan videreudvikle jeres fysiske læringsmiljø.

Kontakt os

TRYK PÅ SKOLEN

H.C Ørsteds Vej 17A

9900 Frederikshavn

42 74 94 54

info@trykpaaskolen.dk

CVR nummer: 38687956